Avsluta skidsäsongen med Skadi Loppet i Tyska Bayern

Följ med oss och avsluta skidsäsongen i ett soligt och vårvarmt Bodenmais i Tyskland. Skadi Loppet i Bodenmais är det största skidloppet i Tyskland efter König Ludwig Lauf. Där finns både fin skidåkning och så klart traditionell Bayersk mat och dryck. Under resan ingår guidning och de transporter som du behöver. På hotellet njuter du av SPA & Relax samt besöker hotellets egna bryggeri.

För dig som reser med Wease Travel ingår också en trevlig Bayersk VIP middag på glasbruket Joska som bl.a. tillverkar den berömda Världscuppokalen. Du kommer garanterat att kunna gå hem med en egenblåst variant efter middagen. Resan avslutas med en välförtjänt middag på populära Hofbrauhaus i München.

14 - 18 mars 2019

Adam Bräu - Hotellet med eget bryggeri

Vad sägs om ett eget bryggeri på hotellet? Här kommer du kunna känna doften av äkta nybrygd Bayersk öl i alla dess former. Du kan följa med på bryggeriets egen guidade tur och lära dig allt om bryggerikonsten och så klart besöka deras egen shop. Räkna med att hotellets restaurang erbjuder Adam Bräu.

Skaffa Euroloppet Passport

Skadi Loppet ingår i den europeiska skidserien Euroloppet, en sammanslutning av 16 st populära långlopp runtom i Europa. I Sverige finns tre lopp som ingår; Engelbrektsloppet, 7-mila och Alliansloppet. För varje lopp som du genomför får du en stämpel i ditt pass och till slut blir du en Euroloppet Champion. Men oavsett om du åker alla lopp eller bara några så följer en del förmåner med ditt pass. Läs mer här.

Hofbrauhaus i München - Den perfekta säsongsavslutningen

En liten försmak av tysk oktoberfest och umpa-bumpa band är precis vad du har förtjänat efter helgens skidlopp. Vi bor en natt i centrala München och äter middag tillsammans på välkända Hofbrauhaus, bordet är bokat och klart när vi kommer. För den som vill upptäcka München by-night på egen hand eller bara strosa runt och se de mäktiga gamla byggnaderna runt Marienplatz så är detta ett utmärkt tillfälle.

Här hittar du mer info

Skadi Loppet

Bodenmais

Euroloppet


Wease Skadi Loppet resepaket från 6.495 kr - Boka din resa tryggt och enkelt 

För att kunna erbjuda den kvalité och service som vi själva eftersträvar har vi valt att samarbeta med Lingmerths resebyrå som är Sveriges äldsta resebyrå och proffs på just resor, allt för att du som resenär ska kunna träna, koppla av och njuta av alla upplevelser. Lingmerths är teknisk arrangör åt Wease Travel, sköter alla bokningar, tar emot betalning för resepaketen och lämnar dig som resenär en resegaranti.


Flygtider Skadi Loppet 2019


14 mars Stockholm-München 11:50-14:00
18 mars München-Stockholm  12:20-14:35

Önskar du annan utreseort? Fråga oss om ett separat pris.