Skidsäsongen lider mot sitt slut, och vi har en vinnare!

Påsken är över och skidsäsongen lider mot sitt slut. Vi ser tillbaka på en härlig skidsäsong och ett riktigt trevligt event under påskhelgen i Storhogna, Åk en mil - vinn en bil, där många skidåkare fick chansen att bekanta sig med Wease och vår pop-up butik som var fylld med träningskläder och våra övriga funktionsplagg. Tack för alla trevliga möten och grattis till Peter Randström som vann en ny Volkswagen bil!

Vi har nu dragit en vinnare i vår egen tävling; "Vinn kläder för 10.000 kr." Vi säger ett stort grattis till Niklas Skoglund (Vinnaren är kontaktad via e-mail).

Vintern är över i de södra delarna av landet men i norr så fortsätter en alltid lika fantastisk vårskidåkning. Säsongerna går i varandra just nu. Oavsett var du befinner dig så kan vi rekommendera Wease Softshell Vest som ett bra kompletterande träningsplagg för både löpning och skidåkning. Både dam- och herrmodellen hittar den här.

Wease Softshell Vest

Wease Softshell Vest

Fredrik