Wease Pop Up - Karlstad

WEASE POP UP KARLSTAD 29-30 SEPTEMBER

Den 29-30 september är det världspremiär för Klarälvsloppet i Karlstad, 90 km på rullskidor! Ett grymt spännande lopp och så klart passar vi på att vara på plats med Wease Pop Up Store. Du träffar oss i målområdet där du kan shoppa hela vår kollektion och ta del av de senaste erbjudandena.

pop up östersund 2.png
Fredrik
Grattis till vinnarna av varsin Hoody

Grattis till Kerstin Norman och Niklas Hermansson som idag vann varsin Hoody från Wease!
Träning, jobb och allt där emellan. Wease Hoody passar till de flesta aktiviteter och tillfällen. 

Wease Hoody är gjord av återvunnen polyester samt en blandning av bambu fibrer vilket bidrar till en anti-odör effekt. Själva hooden består av ett lager tyg med flera paneler vilket gör att plagget bibehåller formen under träningen. 

Vinnarna är kontaktade via e-mail.

WEASE Hoody Men-.jpg
Fredrik
Möt Teodor Peterson
Kopia av Möt Wease ambassadör (1).png

Han är Umeåsonen som började åka skidor vid 6 års ålder, tack vare storebror Lukas. Anledningen; Teodor ville också vinna en bilbana som storebror gjort i en skidtävling. Under karriären har det blivit mer än en bilbana, vad sägs om OS-silver och ett OS-brons, flera världscupsegrar och även seger i den totala sprintvärldscupen. Teodor har också en 9:e plats från Vasaloppet, vilket kanske inte många vet. Nu satsar han mot sitt tredje OS, i PyeongChang. Vi fick en pratstund med Teodor hemma i Östersund.

Hur är formen?

Jag tycker sommarträningen gått bra och jag tycker formen är på uppåtgående. 

Kan du beskriva hur en träningsvecka ser ut för dig?

En normal vecka är ca 20 timmars träning fördelad på 6 dagars träning och en vilodag. Träningen nu under sommaren är en blandning av rullskidor, löpning och styrketräning.

Kopia av Möt Wease ambassadör (1) kopia 2.png

Favoritskidåkning?

Enkelt, skidåkning på kvällen i jultid med endast pannlampans sken framför sig, det är en härlig känsla och man känner sig i ”kontakt” med naturen. Min absoluta favorit.

Vilket är ditt bästa skidminne?

OS i Sochi är helt klart mitt bästa skidminne så här långt i karriären, jag var i en fantastisk form och tog medalj på bägge mina chanser, en otrolig känsla att få lyckas med något man haft som mål väldigt länge. 

Har du några bra tips att ge till andra som vill bli bättre på skidor?

Oavsett nivå så är nog mitt bästa tips att jobba mycket med teknikträning. Tekniken är oerhört viktig i längdskidor och något som kan avgöra till din fördel. Det är dessutom ett relativt enkelt sätt för en motionär att snabbt förbättra sin skidåkning.

Vad kommer du dela med dig av i höst? 

När väl snön anlänt så kommer jag dela med mig av några bra tekniktips som kan hjälpa dig att bli en bättre skidåkare. Och innan dess tänkte jag att ni ska få följa med mig in i gymmet där jag kommer dela med mig av mina bästa styrkeövningar för längdskidåkning.

3 kopia.png

Ta del av fler intervjuer, inspirerande nyheter och erbjudanden från Wease! 

Fredrik
Skidsäsongen lider mot sitt slut, och vi har en vinnare!

Påsken är över och skidsäsongen lider mot sitt slut. Vi ser tillbaka på en härlig skidsäsong och ett riktigt trevligt event under påskhelgen i Storhogna, Åk en mil - vinn en bil, där många skidåkare fick chansen att bekanta sig med Wease och vår pop-up butik som var fylld med träningskläder och våra övriga funktionsplagg. Tack för alla trevliga möten och grattis till Peter Randström som vann en ny Volkswagen bil!

Vi har nu dragit en vinnare i vår egen tävling; "Vinn kläder för 10.000 kr." Vi säger ett stort grattis till Niklas Skoglund (Vinnaren är kontaktad via e-mail).

Vintern är över i de södra delarna av landet men i norr så fortsätter en alltid lika fantastisk vårskidåkning. Säsongerna går i varandra just nu. Oavsett var du befinner dig så kan vi rekommendera Wease Softshell Vest som ett bra kompletterande träningsplagg för både löpning och skidåkning. Både dam- och herrmodellen hittar den här.

Wease Softshell Vest

Wease Softshell Vest

Fredrik
Wease Sportswear

Wease är ett nytänkande varumärke med ambition att "förnya" längdsporten dvs göra den mer attraktiv, en sport som ligger oss varmt om hjärtat. Wease är laddat med hållbara produkter i en stilren skandinavisk design och ett tillhörande upplevelsekoncept - en kombination som tidigare ej funnits på marknaden förrän Björn Lind och Fredrik Persson startade företaget 2016.

Vår historia går tillbaka till Vinter OS 2006 i Turin. En av Wease grundare, Björn Lind, blev dubbel olympisk guldmedaljör. Båda gångerna Björn vann OS-guld korsade han mållinjen med en klassisk målgest. Denna målgest har kommit att bli en hörnsten i vårt varumärke och det är utifrån den vi tagit fram vår logotyp som vi kallar "The Superbia", ett uttryck för när prestation och resultat är i perfekt balans.

Sortimentet och konceptet är under ständig utveckling - allt för att vara det självklara alternativet i kundens ögon. Vi gillar att prestera vårt bästa både på fritid och i arbetslivet. Men vi gillar också belöningen efter en prestation. Finns det något bättre än god mat och dryck efter ett tufft träningspass? Vår ambition är att inspirera till en balanserad livsstil och göra Wease till ett livsstilsvarumärke där vi kombinerar våra personliga intressen; längdskidor, mode, träning, resor och upplevelser.

#weasesportswear #lifeinsuperbia

Fredrik